Beste ,

Een nieuw jaar, pas gestart en weer veel gebeurd. Financieel is de lidmaatschapsfactuur verstuurd, is het liggeld 2023 vastgesteld en is DRUP iets naar voren gehaald. Daarnaast was er het afscheid van Franz, de inzet van de nieuwe bestuursleden en vooruitblik naar de ALV.

Een prachtig 2023 gewenst!


Lidmaatschap 2023

begin januari is de factuur voor het lidmaatschap van de UNO over 2023 gestuurd. Een bedrag van 50,- dat we graag uiterlijk eind januari betaald zien.

We factureren dit aan het begin van het jaar zodat mensen weer weten, oh ja, we hebben nog een bootje, waardoor een opzegging zo vroeg mogelijk in het seizoen kan plaatsvinden.

Na de ALV van woensdag 22 maart volgt dan de factuur liggeld voor 2023.

Meer dan 60% van de leden heeft de factuur voor het lidmaatschap al betaald, Top!

Heb jij geen factuur of nog niet betaald, doe dat aub voor eind van januari en neem anders contact op met Diana.

ALV 22 maart 2023

Woensdagavond 22 maart staat de ALV gepland. We kijken naar een locatie waar dat kan worden gehouden en dat is mede afhanekijk van het verwachte aantal aanwezigen. Vandaar een verzoek om je aan te melden. 

Aanmelden kan net als het inschrijven voor de werkbeurten:

Je kan je hier inschrijven: https://uitnoodontstaa-site.e-captain.nl/mijn-captain/home

Met je gebruikersnaam: LEZER01 en je wachtwoord.

Rechtsboven in het scherm zie je dan de keuze ‘activiteiten‘. Als je daarop klikt zie je de ALV datum. Maak aub een keuze.

Let op: de inschrijving wordt pas definitief als er op ‘Afronden’ is geklikt.

Je ontvangt dan een bevestiging in je mail. En eh.. zet de datum en tijd dan ook gelijk in je agenda 🙂

Voor vragen of opmerkingen met betrekking tot je inloggegevens: communicatie@wsv-uno.nl

DRUP voor op schema

de drijvende steigers die er dit kwartaal komen treffen al een fijne lege haven aan. In de afgelopen weken is de onderhoudsploeg flink bezig geweest. Komend kwartaal willen we 3 nieuwe steigers realiseren. Door in plaats van de oorspronkelijke planning van 3 x 2 steigers nu te kiezen voor 2 x 3 steigers versnellen we de vernieuwing en we besparen materiaalhuur- en transportkosten. 

Tof dat de vrijwilligers, waaronder ook die in de komende werkbeurten alle voorbereidingen uitvoeren, daarmee gaat dit project vooralsnog voorspoedig!

Franz

In de eerste week van januari is een bijzondere vrijwilliger van de UNO overleden. Franz is 83 jaar geworden en heeft zich de laatste jaren actief beziggehouden met de bloemen en planten op het haventerrein.

Als je op het terrein ergens een bloembak of tuintje hebt gezien in de afgelopen jaren, reken maar dat Franz daar aandacht, liefde en tijd aan heeft besteed.

We zullen aan Franz blijven denken.

Aanpassing tarief liggeld 2023

Net als afgelopen jaren wordt het liggeld verhoogd met de inflatiecorrectie. Afgelopen jaren was dat rond de 2 tot 3 procent. Voor komend jaar is dat anders. Iedereen heeft het gehoord en mogelijk ook zelf gevoeld, de prijzen zijn echt gestegen de afgelopen tijd. Ook voor de UNO zijn haar kosten (waaronder de huur van de haven) gestegen, aansluitend op de verhoging van die huurprijs en de inflatiecorrectie wordt het liggeld over 2023 verhoogd met 14,37%

De nieuwe tarieven tref je hier.

De facturatie van deze tarieven vind plaats in de eerste week van april.


Oproepen en aanbod vanuit de leden!

Heb jij ook een oproep die je hieronder wilt delen? Geef een berichtje naar Jack via communicatie@wsv-uno.nl