Te koop en links

Geachte bestuurders van de watersportverenigingen en clubs

Op de website van VNM is een extra editie verschenen van de Nieuwsbrief VNM, met nieuwe informatie voor uw vereniging. Klik op deze link:

Met vriendelijke groet,
secretariaat VNM
Meent 2a
4141 AC Leerdam

TE KOOP

Hier treft u een overzicht van boten en accessoires die op of via de vereniging Te Koop worden aangeboden.

Vooralsnog is er bij de ingang van de kantine ook een mededelingenruimte waar een aantal advertenties van de te koop staande boten zijn te vinden. Deze opsomming is dus niet uitputtend.

Voor vragen over deze boten kan je natuurlijk de nummers die erbij staan bellen (en voorzover dat niet het geval is even mailen met de havenmeester.

TE KOOP

Te koop aangeboden wegens beëindiging van de watersport hobby:

Vechtkruiser 10 m / 3 m breed, doorvaarthoogte  2,35 m en de diepgang is 90 cm. Ik doe de boot weg omdat ik er jegens mijn werk helaas geen tijd meer voor hebt. De boot is twee jaar geleden uit het water geweest en het onderwaterschip is geheel kaal geweest waarna 3 lagen silverbottom op gegaan en daarna 3 lagen antifouling. De romp is geschuurd en voorzien van 4 lagen grondverf en 2 lak. Boven de gangboorden moet moet de boot nog wel onder handen genomen worden, hoewel de gehele bovenkant op de punt na is geschuurd. De ramen zijn allemaal uit het casco geweest en er opnieuw ingezet en afgekit. 100% waterdicht dus. De binnenzijde van de boot is behalve de vloer van de stuurhut en slaapkajuit achter voorzien van een nieuw kleurtje. De keuken heeft een volwaardig ingefreesde spoelbak en is voorzien van een 4 pits kooktoestel. De boot bied slaapplaats aan 6 personen.

De boot word voortbewogen door 58 pk Peugeot indenor (starten en draaien)

De ligplaats is tevens ter overname.

Vraagprijs: 9.000 euro

Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met telf: 0641148526