Nieuwsflits 8 oktober 2020

Beste leden,

Onderstaande afbeelding past wat mij betreft erg bij waar de UNO nu mee bezig is, met grote inzet van Ron, Gerard, Rene, Jeroen, Diana, en nog veel meer vrijwilligers,

dank jullie wel!

Zaterdag 26 augustus was de 1e werkbeurt van seizoen 2020-2021. Volgeboekt met 14 actieve leden die met elkaar en onder begeleiding aan de slag zijn geweest.

Een aantal activiteiten: Het boogschutterplein is klaargemaakt voor het hellingen . Hiervoor zijn de schuttingen en de picknick tafels opgeruimd. De trailer parkeerplaats is onder handen genomen hiervoor is het gras gemaaid. Ook zijn er een aantal leden bezig geweest met het leegpompen van  diversen boten.

Het blijkt dat er nog steeds eigenaren zijn die ondanks de vele regenval geen urgentie voelen om even te komen checken hoe de boot er bij ligt. Let aub op, kom regelmatig checken, een boot ligt met deze regen zeker, snel dieper in het water dan het hoort. (oftewel ligt op zinken).

Ter voorbereiding van de nieuwe elektra palen zijn er alvast kabels ingegraven en mede met inzet van de vrolijke noot is de porto weer spik en span!

Onze kantine heeft een schoonmaakbeurt gekregen en door de voorzitter zijn de oude UNO borden verwijderd. Dit ter voorbereiding van het nieuwe bestelde ‘bord’. Verderop in de nieuwsbrief daarover meer.

Aan de Rotte kant hangt een nieuwe UNO ‘uiting

Dit is maar een greep uit de werkzaamheden die deze werkbeurt met zeer veel plezier/inzet zijn verricht. Onderstaand een foto impressie!

Dank jullie wel,..

En voor komende zaterdag (de 2e werkbeurt) is vandaag de herinnering verstuurd, we kijken uit naar jullie komst

Hellingen Vol en Corona

Met betrekking tot corona blijft afstand houden van groot belang. Neem aub de eigen verantwoordelijkheid daarvoor ook en zowel bij hellingen als bij de werkbeurten blijf attent en gebruik indien passend mondkapjes.

De kantine blijft beperkt open en grote activiteten (einde seizoen) zijn vooralsnog uitgesteld.

Hellingen wordt door Ron deze week verder gepland. De gedachte is om dit over 1 week te verspreiden,  daarvoor is wel de medewerking van jullie als leden nodig. We hopen op jullie flexibiliteit en begrip. Verder kunnen er dit jaar niet veel boten op de kant ivm geplande onderhoudswerkzaamheden aan de plas kant steigers. Daardoor zijn er dit jaar maximaal maar 30 boten op de kant. Dit betekent ook teleurstelling bij enkele leden. 🙁

De UNO borden op de kantine, en op het toegangshek waren aan vervanging toe, .. het zijn mooie doeken geworden. Komende zaterdag te zien bevestigd aan de kantine!

Het inschrijven voor de werkbeurten is eigenlijk afgelopen.

Ruim 90 leden hebben zich al ingeschreven voor de werkbeurten seizoen 2020-2021.

Per zaterdag kunnen er maximaal 14 leden inschrijven, daarna is die zaterdag ‘vol’.

Heb jij je nog niet ingeschreven?, dan ben je eigenlijk te laat en volgt de factuur van 150,-  Helaas kan ik nog niet automatisch zien of je wel of niet bent ingeschreven, dus heb jij je WEL al ingeschreven, samen met die meer dan 90 andere leden, SUPER, dank alvast! Onderdstaande is dan niet voor jou.

De penningmeester en voorzitter hebben nog een paar dagen geduld voor de verzending van de facturen. Ga naar inschrijven werkbeurten om je in te schrijven. (let op je moet inloggen dus zorg dat je de inloggegevens hebt!) Via de optie rechtsboven ‘Activiteiten’ kan je een keuze maken in 1 van de nog restereden 12 zaterdagen. Vol=vol dus wees er op tijd bij!

Kan jij door omstandigheden de werkbeurt (definitief) niet doen, mail dan even naar werkbeurten@wsv-uno.nl, dan komen we tot een oplossing daarvoor.

Behoor je tot de doelgroep en je hebt nog geen inloggegevens, mail dan even naar Jack via communicatie@wsv-uno.nl

We kijken naar een gezellig werkbeurtenseizoen, waar van de 1e zaterdag al een mooi voorbeeld gaf! Uiteraard houden we rekening met de geldende corona richtlijnen.