Havenmeester

VOL = VOL

Tot onze spijt hebben momenteel geen ligplaatsen meer en het is ook niet meer mogelijk om op de wachtlijst in te schrijven. Er is nog 1 plek beschikbaar aan de Rotte kant voor een boot vanaf 9.50.  Voor info stuur een email naar de havenmeester van U.N.O email: havenmeester-uno@ziggo.nl

Aparte ruimte voor resten afgewerkte olie en vervuild water t.a.v. het milieu!

Tegenwoordig is er ook een milieuopslag op de haven. Dit is met name voor afgewerkte olie en bilge water. geen brandstoffen zoals vervuilde diesel of benzine. Om hiervan gebruik te willen maken kunt u een afspraak maken met de havenmeester tel: 0612505082. Ook zijn er jerrycans waarvan u gebruik kunt maken. Gelieve geen jerrycans met afgewerkte olie voor het hek van de milieuopslag te plaatsen of nog erger bij de vuilcontainer of erin. Hiervoor staan hoge boetes op welke aan de verenigingen worden gegeven wegens het niet juist aanbieden van milieuafval. Bij een teveel aan boetes moeten wij dit helaas gaan doorberekenen naar onze leden. Dus is het belangrijk voor ieder milieubewust met deze vloeistoffen om te gaan.

 

Dit zien we liever niet!!!!!!!!!!!

Ondanks de waarschuwingen ligt deze zeilboot op zinken!!!!!!

De nieuwe havenmeester

Zal mij even voorstellen ik ben Ron Boon 60 jaar, getrouwd met Irene en we hebben samen 7 kinderen en 11 kleinkinderen. Ik ben sinds 1977 werkzaam bij EMO. Hier heb ik door de jaren heen verschillende functies bekleed vanaf laadschop/bulldozer rijder , planner/tijdschrijver, ploegbaas productie en de laatste jaren bij de technisch dienst met als specialisme transportbanden hierin leid ik ook jongeren op en begeleid ze hierin.


De functie van havenmeester heb ik op mij genomen om de komende jaren een nieuwe aanvulling aan mijn vrije tijd te geven. Tevens ben ik van mening dat het regelen, begeleiden en motiveren in mijn bloed zit . En hoop door mijn inzet en enthousiasme een positieve bijdrage te kunnen leveren binnen onze vereniging. Ik ben recht voor zijn raap en niet van achterklap achteraf. Eerlijk en bezit een goede dosis humor . Voor evt vragen kunt u mij bereiken op het telefoonnummer 0612505082.

Houd u wel rekening omdat ik ook nog vol continu werkt de telefoon niet altijd direct beantwoordt kan worden. Maar zodra de mogelijkheid zich voordoet teruggebeld wordt . Maar mailen of appen mag ook . Tevens ben ik regelmatig aan het werk op onze eigen boot steiger 26 aan de rotte.

Hierbij hoop ik de leden voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Ron Boon