Havenmeester

Dit zien we liever niet!!!!!!!!!!!

Ondanks de waarschuwingen ligt deze zeilboot op zinken!!!!!!

De afgelopen week is er zeer veel regen gevallen. Hier een kleine foto impressie in de hoop dat de eigenaren de boot herkennen en hierop ook aktie zullen ondernemen. Bij het uitblijven van actie zijn wij genoodzaakt om dit door de vrijwilligers te laten doen. Echter zullen we hiervoor wel kosten in rekening moeten brengen.


De nieuwe havenmeester

Zal mij even voorstellen ik ben Ron Boon 60 jaar, getrouwd met Irene en we hebben samen 7 kinderen en 11 kleinkinderen. Ik ben sinds 1977 werkzaam bij EMO. Hier heb ik door de jaren heen verschillende functies bekleed vanaf laadschop/bulldozer rijder , planner/tijdschrijver, ploegbaas productie en de laatste jaren bij de technisch dienst met als specialisme transportbanden hierin leid ik ook jongeren op en begeleid ze hierin.


De functie van havenmeester heb ik op mij genomen om de komende jaren een nieuwe aanvulling aan mijn vrije tijd te geven. Tevens ben ik van mening dat het regelen, begeleiden en motiveren in mijn bloed zit . En hoop door mijn inzet en enthousiasme een positieve bijdrage te kunnen leveren binnen onze vereniging. Ik ben recht voor zijn raap en niet van achterklap achteraf. Eerlijk en bezit een goede dosis humor . Voor evt vragen kunt u mij bereiken op het telefoonnummer 0612505082.

Houd u wel rekening omdat ik ook nog vol continu werkt de telefoon niet altijd direct beantwoordt kan worden. Maar zodra de mogelijkheid zich voordoet teruggebeld wordt . Maar mailen of appen mag ook . Tevens ben ik regelmatig aan het werk op onze eigen boot steiger 26 aan de rotte.

Hierbij hoop ik de leden voldoende te hebben geïnformeerd.

Met vriendelijke groet,

Ron Boon